Gość Adrian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam niedawno z lewej strony penisa pojawila mi sie mala krsota guzek ale zaczol sie powiekszac i teraz ma ok 1cm srednicy pzy mocniejszym nacisku boli.niewiem co mam robic do lekarza nie pojde bo sie wstydze o tym powiedziec rodzicom. kiedys tez mialem cos podobnego i znikenlo. myslelem zeby to przbic ale nie wiem czy sobie nie pogorsze. prosze o szybka odp bo sie martwie. Mam 15 lat. I prosze o sobosob leczenia myślę iz to moze nie taki bardzo czerwony ale taki rozowy cos takiego nie jest to taki krwisty czerwony zuwazylem na nim taka czarna plamka tak mi sie przynajmniej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiem Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jak bardzo czerwone to przebij mialem takie cos to boli bardzo wienc idz do chirurga albo urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 poczytalem teraz troche na necie i moze byc to torbiel?? nie da sie jej jakos wyleczyc np samrujac czyms na pryszcze albo cos? sory teraz dokladnie zmierzylem i ma on 2x1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 wczoraj mi penkl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Najlepiej w takim wypadku porobić sobie okłady z Rivanolu, a rana po pęknięciu powinna szybko się zagoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ja przyklejam plastrem waciki i na poczatku wylatywala ropa zolta taka a teraz jakby trochce z krwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebik Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Choroby skórne prącia, napletka zdjęcia, obrazy =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi