Gość Dominika Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ponad 3 lata temu po porodzie naturalnym zostałam zszyta . Niestety lekarz założył mi w srodku szwy nierozpuszczalne. Do tej pory odczywam duży dyskomfort i ból nawet przy siedzeniu gdyż mam wrażenie jakbym siedziała na igłach, nie mówie nic o wspołżyciu bo to jest teraz tylko bolesną traumą. Proszę o pomoc co mam z tym zrobić :( bo już dłużej nie moge z tym chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Trzeba w tej sprawie udać się do ginekologa. Jeśli rzeczywiście powodem tego stanu są szwy, które nie są wchłanialne i zalegają w kanale pochwy to trzeba by je zapewne operacyjnie usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi