Gość robert Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mam pytanie koło skronie jakies pare tygodni temu wyrusł mi mały guz wyglada zupełnie jak pryszcz lecz ciagle mi puchnie i napoczatku gdy go wyciskałem to wychodzila taka biała masc teraz wychodzi mi z tego ropa z krwia i okropnie to pachnie ,i ciagle mnie boli głowa i oczy ,mam pytanko co to moze byc i jak sie tego pozbyc,dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Być może to jakiś zropiały kaszak. Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie jednak skonsultować się z chirurgiem, bo jeśli to kaszak to będzie on wymagał leczenia zabiegowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi