Gość Jan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam, mam 17 lat i jak dobrze pamiętam od jakiś dwóch lat dokucza mi dziwny ból w części lędźwiowowej kręgosłupa. Najbardziej odczuwalny jest z rana, krótka rozgrzewka tej właśnie części kręgosłupa trochę pomaga, ale zazwyczaj ból ustępuje prawie całkowicie w ciągu dnia. Czym to może być spowodowane i i jak zlikwidować ból? Drugim większym dla mnie problem natomiast jest ból w odcinku szyjnym ( http://www.centrumreh.supertraders.pl/_public/ogloszenia/2243/s-leczenie_schorzen_kregoslupa_-_odcinek_s.jpg ) mniej więcej w tym miejscu. Tu akurat nie ma znaczenia pora dnia. Ból występuje przy dłuższej jeździe na rowerze, lub siedzeniu przy komputerze. Czasami towarzyszy mi takie uczucie jakby drętwiało to miejsce. I gdy na przykład robię pompki odczuwam tak jakby mi się coś przemieszczało w tym miejscu lub gdy ćwiczę hantelkiem lub wezmę coś cięższego do ręki to czasem mnie w tym miejscu dziwnie zakuje. W czym może tkwić problem? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeżeli mógłbym prosić to przenieście temat do działu o kręgosłupie. Myślę, że tam lepiej pasuje, a wcześniej jakoś go nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi