Gość Mateusz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie wiem czy to sprawa dokładnie na ten temat no ale... Rok temu bardzo mocno udeżyłem się w głowe, miałem ogromnego guza. Co jakiś czas gdy przyjde do domu z jazdy na deskorolce boli mnie głowa, pulsuje mi w miejscu gdzie się udeżyłem, Nie wiem czy jest to guz czy coś ze skórą, jest twarda i zgrubiona, gdy nacisne to miejsce boli mnie. Co dziwniejsze, gdy podrapie się po skórze to czuje mrowienie 3 cm w góre od guza, znajduje się on na czole, Rodzina i znajomi mówią mi, że to jednak skóra. Prosiłbym o szybką odpowiedź. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Trudno mi określić co może być powodem takich dolegliwości bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie udać się do lekarza rodzinnego, który określi co jest przyczyną tychże dolegliwości albo zaleci odpowiednią diagnostykę. Może koniecznym okazać się konsultacja z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi