Gość Robert Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Mój problem polega na tym gdy zrobię jakiś wysiłek, zestesuje się , nawet gdy długo siedzę pocę się ale nie wiem czy to jest pot ale w tylku mam mokro (żur przy bardzo duzym wysilku nawet majtki mam wilgotne) to straszny dyskomfort i wydaje mi sie ze przy tym jest brzydki zapach. I nie wiem co mam zrobić. Moj problem juz trwa od 5 miesiecy. Przepraszam za wszystkie błędy i stylistykę lecz mam tylko 15 lat Nie wiem do koncza czy taki temat nie byl ale prosze o nie usuwanie. Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi