Gość kamil Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam obudzilem sie ze strasznym bolem podbrzusza, pachwin i lewego jadra nie mam pojecia czym jest spowodowane, nie dzwigalem ani nie cwiczylem co mam robic?prosze o pomoc!kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KASIA Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jeżeli jeszcze Cię boli - jedź na najbliższą izbę przyjęć , by wykluczyć skręt jądra. Mąż też obudził się z bólem pachwin , jądra i podbrzusza. Zlekceważylismy to, pojechaliśmy na pogotowie po 3 godz. . Już niestety było za późno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja mam znowu inny problem, Mam 22lat, i jak jestem blisko z dziewczyną to jadra mnie poprostu bolą, ale po jakims czasie przestaje... Co może byc nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 To nagromadzenie spermy w jądra przez pobudzenie seksualne co wywołuje właśnie ból. Jeśli sperma nie zostanie wydalona tylko zatrzymana po jakimś czasie zaczyna się wchłaniać przez co ból ustępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi