Gość Karol Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Po operacji przepukliny pachwinowej zrobił się obrzęk, który jakby się z każdym dniem trochę zmniejsza ale robi się twardszy. W okolicy obrzęku są małe ślady jakby rozlanego krwiaka ale to nie boli. Przy naciskaniu obrzęku lekko boli ale nie jest to żaden ostry ból. Jestem ok tygodnia po operacji, zaczynam już krótkie spacerki, w czasie których nic nie boli tylko czuć lekkie ciągnięcie, które jest podobno normalne. Czy objaw przy wchłanianiu się obrzęku i jego twardość to normalny objaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja jestem miesiąc po operacji i obrzęk dostałem mniej więcej tydzień po zabiegu. jest on do tej pory. dostałem antybiotyki i troszkę zaczyna się zmniejszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi