Gość Kasia Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam Szukałam na internecie informacji o takim problemie, jednak nie udało mi się znaleźć.Wyczułam dzisiaj pod skórą na twarzy, niedaleko prawego ucha mały guzek. Nie jest on bolesny, jest raczej twardy i nie przemieszcza się. Na skórze nie widać żadnych zmian. Skóra swobodnie się nad guzkiem przesuwa. Wydaje mi się, że zmiana ta jest przytwierdzona raczej do kości. Chciałbym się dowiedzieć co to może być, czy jest to groźne, czy raczej nieszkodliwe i nie wymaga wizyty u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Najczęściej w takim miejscu i tego typu guzki to kaszaki. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem, który odpowie po badaniu czym jest ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi