Gość Damian Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam w okolicach włosów łonowych tuż nad penisem po prawej stronie mam podskórny guzek o średnicy około 2cm. Raz on jest a raz go nie ma np. wczoraj w ogóle go nie wyczuwałem namacywałem ściskałem i nic jakby go wcale nie było a dzisiaj już jest nie boli mnie ani nic ale np. gdy wypróżniam się i napinam to tak jakby wychodził bardziej i się zwiększał. Dzięki za odpowiedź i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Taki guzek w ten sposób się zachowujący może wskazywać na przepuklinę pachwinową. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi