Gość KAMIL Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Wiatm dotykajac placem w srodku moszny wyczuwam takie nie za grube zyłe sa moze z 3 lub 2 w roznym miejscu od jakiegos czasu pobolewa mnie pachwina promieniuje do odbytu do podbrzusza lub w odcinku ledzwiwowym ucze sie w szkole zawodowej i kiedys po praktykach troche dziwigałem bolało mnie jadroo i promieniowało do pachwiny itp czy to sa zylaki powrozka nasiennego aha i moja lewa jadro stało sie bardzo obwisłe prawego nie mam poniewaz miałem usunieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pll11 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Być może masz żylaki powózka nasiennego . Najlepiej abyś udał się z tym do Urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 a jak samemu moge jakos sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Takie objawy wskazują raczej na występowanie żylaków powrózka nasiennego. Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. On musi określić konkretnie czy są to żylaki powrózka nasiennego i jaki powinno być dalsze postępowanie. Najlepiej takie żylaki zdiagnozować wykonując USG Doppler powrózków nasiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 a moge z tym poczekac jeszcze z 3 tygodnia bo nie ma mnie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Tak, oczywiście. Taka sytuacja nie wymaga pilnej interwencji lekarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAMIL Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 ale ja nie mam pogrubionych zyl nad jadrem tylko w mosznie w srodku nad jadrem wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi