Gość tomek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Moim problemem jest rzadziutki zarost. mam 21 lat, gole sie od gimnazjum, czyli od jakichs 6-7 lat i rośnie mi tylko wąsik młodzieńczy, nie dość że jasny, to rzadki i mękki. nic się nie zmienił od tylu lat. wyglądam też bardzo młodo, okrągła twarz, brak rysów męskich. ciągle wyglądam na gimnazjaliste, albo i młodziej. wszyscy dają mi 15-16 lat, nigdy nie sprzedają rzeczy dla dorosłych. mam także cieńką skórę, bladą (czasami siną), czerwone policzki i długie wąskie kości - kciuk nie jest gruby tylko cieńki jak inne palce czyli jak u kobiet. boli mnie też często brzuch i kręgosłup, jestem słaby jeśli chodzi o mięśnie. wzrost 178cm, waga 65kg. zrobiłem badania testosteronu i są w normie, choć w dolnej granicy. LH i FSH także w normie. jesli chodzi o penisa to od 6 kl. podstawówki ma ten sam rozmiar. 13cm w wzwodzie i jest też taki wąski, chudy. jak ... dwa długopisy... mowie ciagle o wzwodzie, bo w spoczynku to jest jak palec wskazujący, moze ciut wiekszy. prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 jestes babą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi