Gość Ernest Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam, Mam taki problem, gdyż kilka dni temu zrobił mi się jakiś *syf* z przodu na udzie wyglądał jak wągr i był troche twardy więc go wycisłem. Wieczorem tego samego dnia to miejsce bylo bardzo twarte dużo większe i była taka jakby gula i dookoła było czerwone. Dzisiaj wycisnąłem z tego dość dużo ropy ale chyba znowu mi na biera. Co to może być i co najlepiej zastosować aby sie tego pozbyc bez konieczosci wizyty u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Bez konieczosci wizyty u lekarza się nie obejdzie. Nie zwlekaj bo może być jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 mi sie stalo cos takiego wczoraj,po wycisnieciu wieczorem zauwazylam wielka czerwona plame w tym miejscu i twarda gulke.Dzisiaj jest to 2razy wieksze i do tego boli */ Co to moze byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ecie Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Pryszcze mamy na twarzy, to i na udzie może wyskoczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi