Gość Milena Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam! Trzy lata temu przeszłam ostre zapalenie trzustki, następnie miałam operacje wycięcia ogona trzustki. Chirurg powiedział, że mam utrzymać swoją wagę, bo tycie jest w moim przypadku niebezpieczne. W trakcie operacji ważyłam 55 kilogramów, po trzech latach ważę 75 kg. Uprawiam sport, dbam o siebie, zdrowo się odżywiam, nie powinnam tyć, a jednak. Czy te dodatkowe kilogramy są niebezpieczne? Powinnam poddać się badaniom? Czy może to być spowodowane przebytą operacją? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.