Gość Mateusz Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam przeszedłem zabieg rekonstrukcji wiązadła krzyzowego przedniego. Operacja się udała tak mówił dr ale pacjent jest dalej chory. Przejde do celu mianowicie po 6miesiacach na wizycie kontrolnej i juz w 2 miesiacu było to wyczuwalne ze cos jest nie tak ale dr nie podejmował zadnych dodatkowych zaleceń. Teraz jak się okazuje mam obluzowanie ACL dla mnie to czarna magia z tego co mi wytłumaczył dr to mam w kości piszczelowej przejscie kanału o wielkosci 9mm do 17 powstał aw ten sposób kielich. Dodatkowo mnie zdołował mówiąc że takiej dzióry nigdy w życiu nie miał ani nie naprawiał. Zaproponował 2 rodzaje leczenie: 1. Przeszczep od trupka tak najprościej mówiąc lub 2. pobranie mojej kości z biodra i uklepywanie w kosci przy kolanie i teraz mam ogromny problem mam tydzien na podjecie decyzji nie wiem co robic z jednej strony sa plusy i minusy jak i z drugiej to samo. Chciał bym się was poradzić, może ktoś miał coś takiego robione jakies podpowiedzi z waszej strony ktoś mi bardziej naświetli sprawe zebym mógł do tego inaczej podchodzić. Z góry wielkie dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi