Gość dorota Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam. moj 4 letni synek miesiac temu miał zabieg polegajacy odklejeniu napletka przy pomocy znieczulenia.mam pytanie lekarz przepisał mi masc o nazwie DIPROLENE 0,5mg poniewaz nie dokonca schodzi .mam te masc stosowac 2 razy dziennie a po dwoch tyg delikatnie pociagnac tak zeby sie to naderwało.po przeczytaniu ulotki bardzo boje sie smarowac ta mascia poniewaz maja bardzo powazne skutki uboczne u dzieci tym bardziej gdzyz te leczenie jest długotrwałe. prosze o pomoc co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Trzeba zastosować tą maść i nie obawiać się tego co piszą w ulotce. Takie właśnie maści stosuje się po tego typu zabiegu, aby opanować stan zapalny i żeby nie doszło do ponownego sklejenia napletka z żołędziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 dziekuje slicznie za pomoc. tak wiec moge spokojnie stosowac przez 2 tyg. ale jeszcze jedno małe pytanko jak duzo tej masci ? napletek nie schodzi mu do konca zołedzia wiec jak mam to zrobic? trzeba naciagnac napletek dokod dochodzi a nastepnie dookoła nasmarowac? prosze o pomoc i dziekuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 trzeba naciagnac napletek dokod dochodzi a nastepnie dookoła nasmarowac? - tak właśnie trzeba robić, naciągnąć napletek jak najdalej, wsmarować maść, a następnie żołądź przykryć napletkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota gł Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 witam. smarowałam 2 tyg mascia DIPROLENE zgodnie z zaleceniem. po 2 tyg miałam pociagnac aby napletek zszedl ale niestety za kazdym razem jest ogromny płaczy i ból. nie wiem co dalej robic czy smarowac jeszcze czy jak najszybciej zgłosic sie do poradni. nie wiem jak długo ta masc ma działanie czy jak dostane sie do poradni za miesiac bo tak długo sie u nas czeka czy to nie bedzie za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi