Gość Kuba Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam ! Mam 16 lat . Byłem wczoraj u Urologa który wykrył u mnie Żylaki powózka nasiennego . Dzisiaj badałem jądra dość długo i wyczułem coś dziwnego jakby jakaś Kulka/Guzek nie przyłączony do jądra , raz jest a raz nie . Dodam że jest to na prawym jądrze które w ogóle mnie nie boli i nie jest powiększone . W sumie jak bym nie badał tak długo i często jądra to bym tego nie wykrył . Urolog badał mi jądra i robił USG i powiedział że oprócz żylaków jest wszystko - Ok . Co to może być ? Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Być może to właśnie żylak powrózka nasiennego, który w taki sposób jest wyczuwalny. Najwięcej informacji na ten temat może przekazać urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi