Gość DARIUSZ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzień Dobry! Mam 25 lat i od pewnego czasu zauważyłem pewne obawy które mnie osobiście niepokoją a mianowicie: gdy uprawiam seks kilkukrotnie podczas doby moje jadra jakby zmniejszali się a czasami jakby zmieniały swój kształt (nie wiem jak to opisać ale spróbuje) są one bardziej gąbczaste i bardziej widać strukturę budowy, czasem czuje ból! a jeśli nie uprawiam seksu moje jadra są pełne i okrąglejsze! CZY MAM POWÓD DO NIEPOKOJU! prosze o odpowiedz!! Z góry dziękuje wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie ma powodu do niepokoju. To typowy stan związany z kształtem i wielkością jąder spowodowany ich czynnością (opróżnianie z zalegającej spermy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi