Gość Filip Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam. Od jakiegos czasu wyczuwam wewnątrz penisa twardego guzka. Ma on ok. 0.5 cm średnicy. Nie jestem w stanie stwierdzic, czy byl on tam wczesniej, bo nigdy tego nie sprawdzalem. Jest on umiejscowiony wewnatrz pracia, w środku (jakby na cewce moczowej), ok. 1 cm pod żołędzia. Dodatkowo wydaje mi sie, ze nizej sa jeszcze dwa mniejsze guzki, takze na cewce moczowej (mniejsze, powiedzmy o srednicy 0.2 cm). Co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JJ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mam to samo, robiłem usg, ale nic nie wykazało. Lekarz stwierdził że to mogą jakieś włókniaki...jeśli tak to nic poważnego:) Najlepiej zgłosić się do chirurga. Czy są w niewielkim stopniu przesuwalne pod skórą? I czy wyraźniej go widać podczas wzwodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 W ogole go nie widac i nie jest przesuwalny. Jest dosc gleboko pod skora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Też mam takiego guzka i w tym samym miejscu, jak jest zwód to go nie czuje, ale w spoczynku tak, jet około centymetra pod żołędziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jestes lekarzem szukasz pracy? Znajdziesz ją na www.afisz24.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi