Gość Ramzes Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Mam 20 lat i sytuacja w jakiej się znalazłem nie jest ciekawa.Mój problem dotyczy kilku rzeczy: problemu z erekcją jak i utrzymania wzwodu, przedwczesny wytrysk, który wydaje mi się, że nie jest to związane z psychiką (za 1 razem dochodze od kilku sekund do 2 min to wygląda jakbym się poszedł odlać ...) później już jest raczej przyzwoicie, ale to zależy od dnia. Konkretnie to chodzi mi o te mięśnie Kegla(chyba). Wyglada to tak jakbym musiał je ,,rozgrzać**, żeby stosunek był długi. Pare razy udało mi zadziałać na nie alkoholem i również mogłem dłużej wytrzymać. Miałem rowniez stosunek przerwany, bo musiałem co chwile ochłonąć trwało to jakieś 1,5h *], po tym jak doszedłem kolejny stosunek był juz długi. Co powinienem z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ol Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie chodzi tu o rozgrzanie, tylko o to że po wytrysku jądra muszą wygenerować roztwór białek, a to troche trwa. Dlatego też po stosunku wytrysk następuje później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 A powinienem się tym jakoś szczególnie przejmować czy to po prostu tak będzie ?? Albo inaczej co musze zrobić, żeby tak się nie działo *] ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Raczej to nic niepokojącego. W czasie nabierania doświadczenia seksualnego kłopoty na pewno miną. Jeśli nie, najlepiej w tej sprawie udać się do seksuologa, gdyż problem głównie tkwi w psychice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi