Gość Dawid Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wczoraj odczuwałem ból penisa w jednym miejscu.. Był tam tak jakby czerwony pryszcz. Dziś odczuwałem dalej taki ból. W momencie kiedy na niego popatrzyłem dosłownie się wystraszyłem - w miejscu pryszcza pojawił się biały pryszcz, o średnicy około pół centymetra... Pod niewielkim naciskiem wypłynął bez problemu. Po tym zabiegu wyciśnięcia mam tak jakby dziurę 1mm średnicy (i opuchnięte po bokach tego)... Wycisnąłem to jakieś 5 minut temu - co robić? */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jigsaw Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Maść, regularne smarowanie powinno poprawić sytuacje. Jeśli nie - lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emil Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 mam to samo *) nie przejmuj sie , to jak syfki na twarzy wycisnij posmaruj czyms i przejdzie *) mnie do tego boli pachwina *) lecz zostal po tym duzy czerwony slad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eloo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mozecie miec syfilisa *) Podobno kiła kilka lat sie uaktywnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi