Gość IGA Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam, mam 30 lat. Przedwczoraj wyczulam na dnie jamy ustnej (pod skórą) 2 małe kuleczki/ guzki wielkosci okolo 2mm. Znajdują się blizej dziasla jednak na dnie jamy ustnej.Są one wyczuwalne tylko palpacyjnie. Nie mam pojęcia od kiedy je mam. Bylam już u laryngologa - powiedział że nie ma się czym przejmowac (mowil ze moga to byc jakies male zwloknienia)- jednak to mnie nie uspokoilo. Usg wezlow robione miesiac temu w porzadku, wyniki krwi tez w porzadku. Czy isc do innego lekarza?? Ktoś ma takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zosia Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 witam mam pytanie wykryto mi kamien pod jezykiem.mam jeszcze guzka pod szczeka po lewej stronie powieksza mi sie jak jem co ostrego i boli wtedy co to moze byc bardzo sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi