Gość Paweł Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tydzień temu miałem wykonywany zabieg , usuwania żylaków laserem + striping , po 10 dniach pojawiłem się na wizycie kontrolnej, zdjeto mi opaski elastyczne z nogi, usunięto szwy , chirurg poinformował mnie iż już mam nie nosić opasek uciskowych. Jednak mineło już 3 dni , od wizyty, a ja czuje przy wstawaniu dziwne uczucie (czuje tą zamkniętą żyłę, jak by mi wisiała wewnatrz oraz lekki bul przy poruszaniu , gdy już rozchodzę nóżkę bul ustaje, ale gdy znów usiąde, czy sie położe i wstane ból wraca) Czy ten stan długo potrfa? Dotykając żyły czuję ją (jest twarda łatwo wyczuwalna) . Podobno ta żyła się wchłonie, tylko kiedy 2-3 tygodnie? Czy ktoś mógłby mi polecic jakąś maść, przy której przyśpieszyłbym proces wchłaniania się żyły? Bardzo prosze o pomoc . Paweł 24 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 jak by ktos miał problem, to po tygodniu od zdjecia , czułem się świetnie , pływałem , grałem w piłkę, no i byłem 2 tyg w turcji, zabiegi laserowe są najlepsze dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi