Gość antek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 5 tygodni temu miałem wypadek ,silne udzerzenie w policzek sinaki już dawno znikneły ,ale pozostał mały guz,który bardzo wolno się goi jak się go szybko wygoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł S. Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Idz do lekarza pierwszego kontaktu, i porpos o skierowanie , na badanie tego miejsca. Guz normalna sprawa , bardzo wolno zanika czasami nawet pozostaje na cale życie. Sam mam kilka. Lepiej takich rzeczy nie lekcewarzyć. To moja porada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MONIKA Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 co zrobic aby nie bylo lima pod okiem ktore narazie jest czerwone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi