Gość Mateusz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam. Wiadomo, iż prącie pokryte jest dużą ilością skóry by wzwód był możliwy, jednak dostrzegłem na czubku żołędzia (w okół dziurki z której wylatuje mocz) mały, na prawdę mały guzek z dziwnym, żółtym obiektem na czubku. To być może nic poważnego ale chcę się upewnić. Oprócz tego, w miejscu styku prącia z resztą ciała, są małe, białe kropki. Jak dotąd dowiedziałem się że mogą to być powiększone gruczoły łojowe, jednak.. Czy powinienem z tym iść do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Raczej nie ma potrzeby, żeby w tej sprawie konsultować się z lekarzem bezpośrednio. To są prosaki, które tylko stanowią problem kosmetyczny, a nie kliniczny. Takie prosaki niczym nie zagrażają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi