Gość aga Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mam nadrzerke szyjki macicy, ginekolog powiedzial, ze od dosyc dawna i ze jesli nie uda sie jej zaleczyc antybiotykami bedzie konieczna operacja, poniewaz moze sie przeksztalcic w raka, czy w takim przypadku bylaby pomocna szczepionka na raka szyjki macicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Oczywiście można taką szczepionkę zastosować jako zabezpieczenie przed pojawieniem się raka szyjki macicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 a czy stosujac szczepionke zapobiegne operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Niestety nie ma to nic z tym wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga z krakowa Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 też mam nadżerkę od kilku lat co jakiś czas leczyłam ja różnymi środkami systematycznie robię cytologie jednak lekarz po drugim porodzie zalecił mi żeby jej się pozbyć. Nie zaleca wypalania (chyba robią to na NFZ ale ze względu na dość duże zabliźnienie może sie to łączyć z moim dyskomfortem ) kazała mi zamrozić (Krioterapia), można to zrobić w gabinecie prywatnym , u mnie w Krakowie koszt ok 400 zł ale myślę ze naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga z krakowa Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A tu artykuł na temat krioterapi ttp://linia.com.pl/indeks.php?d=20&w=291&p=00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 dzieki za informacje ago z krakowa...a mialas robiona juz krioterapie, czy bedziesz dopiero ja robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam Ja jestem po wymrożeniu nadżerki , jest to zabieg bez bólowy , odczuwa się jedynie zimny powiew powietrza , po zabiegu wkłada się wkładkę higieniczną ponieważ spływa woda, bynajmniej ja to tak odczuwałam. Polecam ten zabieg jak najbardziej . Ja miałam wykonywany zabieg w cenie wizyty prywatnej 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żaneta Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 witam,mam pytanko zwiazane z nadzerka-ostatnio na wizycie lelarz powiedzial mi ze mam lekka nadzerke ok5 milimetrow i zaproponowala mi zamrazenie jej. ja bardzo sie tego boje jesli nic z tym nie zrobie to jakie moga byc tego konsekwencje? prosze o porade-mam 25 lat i 2 lata temu urodzilam zdrowego synka i nigdy nie mialam problemow z higiena,co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milena Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 mam 20 lat i własnie dowiedziałam sie ze mam nadrzerke nie wiem co jest lepsze czy wypalanie czy moze krioterapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sssssss Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja mialam wypalane i to niic nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sssss Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 lepsze wypalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi