Gość łukasz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 WITAM mam pytanie na odbycie mam rane małą piecze mie to boli mie to jak sie myje w tych miejscach to też mie boli to , mam to juz prawie 4 tygodnie nie wiem co robić mam 21 lat a do lekarza sie wstydze isc kupuje rożne maście w aptece co mi doradza pani ale to nie pomaga prosze o pomoc prosze o pomoc z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Na pewno w tej sprawie należy skonsultować się z chirurgiem najlepiej proktologiem. Taka zmiana typu pękniętej śluzówki świadczy o szczelinie odbytu. Leczenie szczeliny odbytu jest długotrwałe i czasami bez efektu na leczenie zachowawcze. Może nawet zakończyć się leczeniem zabiegowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Powinieneś udac się do specjalisty, nie wstydź się lekarza, skoro nie wstydzisz się powiedzieć pani w aptece co Ci dolega to czemu wstydzisz sie lakarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi