Gość Dawid Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam mam 16 lat i nie dawno poczułem że swędzi mnie penis po zdjęciu skórki! Nie miałem tego wcześniej... umyłem penisa mydłem i potem zaczęło się to! skóra troszkę swędzi jak dotknę ją pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 swędzi cię od ilości toksyn jakie zawiera twój organizm, dzieje sie tak gdy pijemy za mało wody. Wypij przez kilka dni po 2-3 l wody dziennie nawet tak na siłe, sprawdz jakiego koloru bedzie twój mocz. Nie jestem zadnym specjalista poprostu fanem survivalu, powiem tak im mocz jest bardziej przezroczysty bialy tym bardziej twoj organizm jest nawodniony, a jak mocno zolty i sikasz samymi toksynami, to nie diw sie ze cie ptaszek swedzi, bo w srodku go nie umyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi