Gość Matte Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam Serdecznie, Na wstępie chciałbym bardzo serdecznie podziękować, to dzięki Panu zdecydowałem się na zabieg obrzezania (z powodu stulejki). Mam takie pytanie: Po zabiegu - obrzezanie całkowite (miał on miejsce jakieś 9 tygodni temu), zauważyłem, iż u podstawy (główki) prącia mam zmianę kolorystyczną (fioletowy kolor) jakieś 1cm w górę prącia, po całym obwodzie. Na początku myślałem, że jest to obrzęk spowodowany samym zabiegiem (zastrzyki znieczulające w to miejsce itd.), ale sytuacja się nie zmienienia. Ciekawą rzeczą, którą zaobserwowałem jest to, że rano po przebudzeniu to miejsce jest różowe - wygląda zdrowo (ma praktycznie kolor jak reszta prącia). Zmiany postępują w ciągu dnia i trwają do wieczora ( i tak cyklicznie). Dodam jeszcze, że nie odczuwam żadnego bólu. I stąd moje pytanie: Czy te zmiany są normalne? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi