Gość Mateusz Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam, od kilku lat już mam takie czerwone zmiany guzkowe, lub coś podobnego na dużych palcach i tych najmniejszych. Nie mogłem znaleźć nic na internecie z podobnym objawem i wyglądem oprócz nagniotków. Skóra w tym miejscu jest bardzo czerwona ucisk, nawet bardzo mocny nie sprawia mi bólu. Proszę o pomoc co by to mogło być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić czym są dokładnie te zmiany. Być może to właśnie są nagniotki czyli odciski. Radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się najlepiej z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi