Gość Kamil Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 W piątek (3 dni temu) miałem przeprowadzone wyżej wymienione zabiegi. Lekarz kazał okładać penisa gazą i myć szarym mydłem. Dzisiaj rano w drodze do szkoły zaczął mnie strasznie swędzieć napletek, który jest jeszcze opuchnięty(tam gdzie mnie swędzi tak jakby opuchlizna zeszła trochę). Swędzenie nie ustało i moje pytanie brzmi: Czy to normalne czy to może grzybica? Jeśli tak to czy mogę stosować Clotrimazolum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 To raczej naturalny świąd związany z gojeniem się rany. Jeśli jednak masz w tym względzie wątpliwości udaj się z tym problemem na kontrolę do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi