Gość Maciek Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Witam, miałem zabieg usunięcia trzeszczki w środkowym palcu dłoni. Po 10 dniach zostaly wyciągnięte szwy, i lekarz nakazla stosować mi maść bactroban, zaklejac to plastrami, aż do całkowitego wyleczenia. Moje pytanie związane jest z tym, że nadal skóra się nie zrosła całkowicie, i widzę, że zostalo mi kilka szczątek szwów. Czy one jakoś same wyjda ze skóry? Czy będę musiał je mieć wyciągane, bo pewnie będę odczuwał dyskomfort, i jak długo będzie się ta skóra zrastała? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Cześć Maciek mam do Ciebie pytanie ?? Mogłbyś napisać mi jak wyglada taka opreracja wyciecia trzeszczki ?? bede miala za dwa tygodnie taka operacje i nie mam pojecia jak to bedzie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi