Gość Paweł Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam, i chciałbym się poradzić. Mam problem, a mianowicie mam cały czas zgagę(muszę wziąć tabletkę to przestanie na 4-5 h). Gdy zjem nawet odrobinę czego kol wiek, występuje zaraz zgaga nie wiem czym to jest spowodowane nie mówię już o kawie wtedy to już nic nie pomoże (nie kiedy występują bóle pod żebrami). Szukałem dużo na internecie ale niema nigdzie napisanych takich objawów i nie wiem czym jest spowodowana ta zgaga pod pierwszą uwagę nachodzi mi myśl że to wina trzustki? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgaga może być objawem zarzucania kwaśnej treści żołądkowej z żołądka do przełyku. Warto udać się do lekarza po skuteczniejsze leki i dokładniejsze badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baska Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 moze to byc wina wrzodow sa teraz testy na krew w aptekach ktore mozna bezposrednio zrobic w przychodni lekarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi