Gość justyna Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Panie Doktorze, trzy tygodne temu zauważyłam przykostce 3 letniej córki guzek wielkości ok.1,5 cm, jest przesuwalny, gdy noga jest napięta jest twardy gdy luźna raczej miękki. Gdy napina stopę kryje sie gdzieś w środku stopy, co to może być bardzo się boje co to może być, wszelkie guzki kojarzą mi się a czymś bardzo zlym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Trudno stwierdzić bez badania. Dobrze, aby taką zmianę zbadał lekarz. To może być włókniak, ganglion lub inna zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 dziękuję bardzo, choć przyznam ze określenie *inna zmiana* wbudziło niepokój. do lekarza idziemy dopiero 23 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam,wykryłam u siebie guzka nad lewym stawem skokowym, wiem że się nigdzie nie uderzyłam. Guzek co jakis czas powiększa się i 2-3mm i gdzie było go widac tylko przy założeniu nogi na ngę teraz jest bardziej widoczny. Od czasu do czasu ta noga zaczyna mnie pobolewać. Obecnie jestem zagranicą i nie mam jak dostać się do lekarza. Czy moge przetrzymac taki objaw do grudnia? czy czym prędzej udać się do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi