Gość Kalan Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Bolą mnie uszy jak cicho słucham.Nigdy nie słuchałem głośno różnorodnych sprzętów : tv itp. Unikam hałasów - jestem bardzo ostrożny co do słuchu. Mam lekkie zapalenie w lewym uchu. Czy ciche słuchanie muzy źle wpływa na uszy? Przy ciut większych uszy mnie bolą to okropne... Coś nie tak jest z uszami.Czy one nie są przyzwyczajone do muzy ? Ostatnio miałem okropnie głośno radio w szkole.Po ilu godzinach dochodzi do uszkodzenia słuchu ? jestem młody 18 lat i idę do wojska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czy ciche słuchanie muzy źle wpływa na uszy? - nie ma obaw, nic się nie stanie Po ilu godzinach dochodzi do uszkodzenia słuchu ? - wszystko zależy od stopnia nasilenia hałasu oraz czasu trwania tego hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi