Gość Adrian Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam. Kilka dni temu zauwazylem pod skórą cztery guzki róznej wielkosci, nie przekraczajace jednak 1cm. Umiejscowione są w linii bocznej klatki piersiowej od wysokości sutka w górę (ostatni jest pod pachą). Nie przesuwają się, jedynie między palcami na skutek nacisku. Bolą. Co to może być? Dostałem skierowanie do chirurga ale ciekawość mnie zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Być może to jakieś odczynowo zmienione, powiększone węzły chłonne. Trudno mi na to odpowiedzieć bez bezpośredniego badania. Na pewno chirurg po badaniu wyjaśni dokładnie czym są te zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi