Gość Sara Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witam serdecznie! Bardzo proszę o pomoc. Tydzień temu pojawiły się u mnie bardzo silne bóle , kłujące i pomieniujące od lewej strony pod żebrami do kręgów szyjnych. Bóle były tak silne, że z trudnem mogłam przybrać jakąkolwiek pozycję. Lekaż zdiagnozował to jako zapalenie stawów i mięśni (nerwobóle międzyżebrowe) a ponieważ jestem w 6 tyg. ciąży musiałam to przetrwać zażywając jedynie lek apap. Po tygodniu kłujący, pulsujący ból ustąpił, jednak wciąż nie mogę brać w pełni oddechu (czuję jakby blokadę i ból w klatce), nie mogę kichnąć (również jakby blokada, ściska mnie pod żebrami) i nie mogę leżeć na lewym ramienu. Bardzo się martwię, czy te dolegliwości ustapią. Dodam, że zaczęła mi się alergia i mogłabym kichać bez końca a nie mogę ) to takie wrażenie jakby miało mnie w środku rozerwać przy kichnięciu). Wyniki mam dobre i bóle nie są związane z żołądkiem. EKG również dobre. Bardzo proszę o odpowiedż, bo martwie się niezmiernie a takie zmatriwenia u przyszłej mamy nie są korzystne. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Takie bole mogą trwać jescze nawet 2 tygodnie, powinny powoli zniknąć, powinna Pani ogólnie unikać leków, poza witaminami np B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sara Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dziękuje pięknie, podniósł mnie Pan na duchu, nie pozostaje nic innego zatem jak czekać...przyjmuje jedynie lek aspargin, Jeszcze raz pięknie dziękuje*))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi