Gość Maciek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Trenuję piłkę nożną od małego, do tej pory nie miałem żadnej poważnej kontuzji, ogólnie jestem zdrowy i nic mi nie dolega. Jednak od pewnego czasu, nie wiem czy to od biegania czy innego wysiłku fizycznego, boli mnie pod brzuchem z lewej strony, na samym dole, nad penisem. Ból pojawia się, gdy leżąc chcę zrobić skłon do kolan lub podnieść nogi do góry (wtedy te mięśnie się naciągają, a gdy nacisnę to miejsce to boli), podczas biegania to miejsce mnie nie boli. Nie mam zielonego pojęcia co to może być, wyrostek niby jest po prawej stronie, mam nadzieję, że to tylko jakieś nadciągnięcie mięśnia. Martwi mnie to, że ten ból nie mija, czy to coś poważnego? Proszę o jak najszybszą odpowiedź i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosowo Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ja mam podobnie kolego. jak byś wiedział coś więcej na ten temat to podziel się inf. bo również nie wiem co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi