Gość Piotr Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witam mam pytanie od pewnego czasu strasznie boli mnie odbyt, dokładniej swędzi, piecze, szczypie. Pewnego dnia podczas załatwiania się wyczułem małą gulkę obok odbytu czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest i jak się tego pozbyć? Nie ukrywam że to boli oraz nie ukrywam że siedziałem na zimnych przedmiotach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Najprawdopodobniej ta boląca gulka to hemoroidy, zapytaj w aptece o czopki na nie. Lepiej działać jak najszybciej zanim naprawdę zacznie boleć tak, że nie będziesz mógł usiąść. Mi też towarzyszyło swędzenie, nie wiem czy to powiązane, ale nie drap się choćby nie wiem co, bo pogorszysz sprawę, na swędzące miejsca pomaga krem w stylu nivea itp. Od częstego siedzenia takie rzeczy się robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dziękuję za poradę udam się jak najszybciej do apteki i zakupię odpowiednie lekarstwa, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Oczywiście radziłbym najpierw w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem, aby potwierdzić czy rzeczywiście są to żylaki odbytu i dopiero wtedy włączyć odpowiednie leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi