Gość Janek Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam, mam 21 lat i od jakiegoś czasu mam pewne problemy z erekcją, potencją, motywacją i w ogóle. Wcześniej przez 1,5 roku brałem antydepresant Asentra. 2 miesiące temu odstawiłem. Jeszcze wcześniej stosowałem maść Escevan na żylaki na prąciu. Co jest przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Najczęściej przyczyną i podłożem takich zaburzeń seksualnych są zmiany w psychice nie zaś organiczne. Radziłbym na początku w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z seksuologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 No tak, ale Asentra ma w skutach ubocznych osłabienie libido. Teoretycznie ma to być do dwóch pierwszych tygodni. Mi dotąd się nie poprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Trzeba w tej sprawie zrekonsultować się z psychiatrą. Zapewne będzie konieczny dobór jakiegoś innego leku na depresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi