Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam mam pieprzyka na twarzy ok 2 cm dzis w czasie golenia nacielem go czy to jet cos groznego nie powiem troszke krew leciala teraz nic sie nie dzieje czy jest to grozne i co moze sie stac bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Jeśli taka zmiana ulega cięgłem drażnieniu to radziłbym ją usunąć. Ciągłe drażnienie znamion barwnikowych może wyzwolić ich złośliwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arcania Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ja mam też pytanie. na pieprzyku rosną mi włoski, i wczoraj obcinałem je nozyczkami. i wtedy coś się stało i teraz to miejsce wokół tego pieprzyka mi tak *pulsuje* i boli. Co mam robić? Chyba podrażniłem tego pieprza. to może być coś groźnego, że tak to boli???? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi