Gość użytkownik Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ostatnio zostało **coś** zerwane w okolicach mojego penisa. Z biegiem czasu stan się poprawiał. Było naprawdę dobrze, dopóki nie przejechałem się na rowerze. Ból wrócił ze zdwojoną siłą. W dotyku penis jest twardy i bolący, jest też siny. Mam się udać do urologa czy poczekać aż samo przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Radziłbym z tym problemem udać się pilnie do urologa. Może to jakiś stan zapalny albo być może podłożem jest zaburzenie ukrwienia penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość użytkownik Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 W jaki sposób może być leczony stan zapalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi