Gość katarzyna Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Mam pytanie w czerwcu tego roku mam zaplanowaną operację dyskopati szyjnej w tym czasie mam dostać miesiączkę. Chciałabym wiedzieżć czy jest to przeciwwskazaniem do wykonania operacji? przełożenie operacji nie jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Tak, w okresie miesiączkowania nie należy wykonywać zabiegów. Proszę przełożyć termin zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a.. Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Miesiąc temu miałam operację stabilizacji kręgosłupa lędźwiowego dokładnie w środku trwania miesiączki. Ani anestezjolog ani neurochirurg nie uznali tego za przeciwwskazanie do operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Bo krwawienie miesiączkowe nie jest bezwzględnym tylko względnym przeciwwskazaniem do zabiegu, a poza tym nie wszystkie zabiegi są związane z dużym krwawieniem śródoperacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi