Gość Marcin27 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam Od pewnego czasu mam zaczerieniony napletek i zołądz nie cały ale jednak.Oprócz tego mam na napletku mam zaczerwienione czerwony pasek pod zołedziem .Napletek mnie troche boli i czasami piecze co to może oznaczac.Posze o pomoc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 To raczej oznacza zapalenie grzybicze. Radzę w tej sprawie bezpośrednio udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin27 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Byłem u dermatologa , który niestwiedził u mnie grzybicy.Dermatolog przepisał mi pimafucort i mialem to stosowac przez 7 dni ale to nic nie pomoglo codziennie rano mam zaczwrwieniony napletek i letko zoładz. I co teraz mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin27 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Zapomnialem dodać że te zaczerwienienia znikaja ale za jakis czas sie u mnie na nowo pojawiaja?czy to napeno moze byc zapalenie grzybiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi