Gość Dagmara Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam! Zauważyłam wczoraj na swojej brodawce sutkowej czarną kropeczkę. Nie dała się zmyć wodą z mydłem ani zdrapać. Wątpię, żeby to był strupek, gdyż nie mam bladego pojęcia w jaki sposób mogłam się tam zranić i to jeszcze na tak małej powierzchni (wygląda, jak po ukłuciu szpilką). Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mam taki sam problem. i jak dalej sie to potoczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inex Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 być może macie wągry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi