Gość Marek Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Mam pytanie ponieważ minęlo z miesiąc od zabiegu na stulejkę , teraz moge sciągać napletka podczas wzwodu z lekkim problemem ale schodzi do końca żołędzia lecz dalej nie moge go pociągnac nawet jezeli dre na cala sile to i tak jakby byl jakos przyklejony czy to sie poprawi mam 15 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Tak już zapewne zostanie. Prawdopodobnie w czasie zabiegu usuwania stulejki został skrócony napletek. To taki rodzaj techniki leczenia zabiegowego stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maerk Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 a nie będzie mi to przeszkadzać w czasie stosunku? , mozliwe ze zostal skrocony bo rzecziwiscie mam tu lekki guzek jakby sie goilo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 acha i mozliwe jest to ze nie schodzi poniewaz mam za male wezidelko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam, miałem kiedyś ten zabieg, więc się wypowiem, u mnie też na początku napletek nie schodził *do końca*, poprawa będzie następować powoli i stopniowo, nie rób tu nic na całą siłę jak pisałeś, próbuj delikatnie np. w kąpieli a i miesiąc to jeszcze dosyć krótko, pełnego komfortu możesz spodziewać się po 4 lub 6 (ale tu nie dam głowy bo już nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 acha dziekie wielkie ale podczas wzwodu mam tylko problem , bez tego jest elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi