Gość Mateusz Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam mam 14 lat i obawiam się że mam za krótkie wędzidęłko. Jakis czas temu chyba z rok skórka wogule mi nie schodzila do tego czasu już schodzi ale nie do konca i wlasnie obawiam sie ze to za krotkie wedzidelko nizej zdjecie http://imageshack.us/photo/my-images/852/18052011338.jpg/ Prosze o Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Na załączonym zdjęciu brak cech jakiejkolwiek patologii. Wszystko jest w normie. Jeśli czegoś się obawiasz powiedz o tym problemie rodzicom i udaj się na konsultację bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 witam ja tez mam problem z tym za krótkim wędzidełkiem. Kawałek z (2-3cm) skorki jest przylepione do żołędzia wstydzę się powiedzieć o tym co mam zrobić zabieg boli i leczenie po zabiegu itp wstydzę tez się powiedzieć o tym rodzicom pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Niestety, ale nie ma innej możliwości tylko trzeba o tym problemie powiedzieć rodzicom i udać się z nimi na konsulatcję do urologa. Tylko leczenie zabiegowe może przynieść w tym wypadku pozytywne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi