Gość Adam Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam, mam 18 lat i na moim penisia znajduje sie pęcherzyk o wielkości ok. 0,5 cm. Pecherzyk jest koloru skóry i jest wypełniony płynem. Mam go od kilku lat ale nie przywiązywałem do niego uwagi gdyż nie boli podczas dotyku i nie powoduje dyskomfortu. Ostatnmio zacząłem sie tym obawiac, wyraźnie wystaje ponad linie skóry. Czy to moze byc niebezpieczne? zmiana rakowa? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Zapewne to jakaś łagodna zmiana skórna typu brodawki. Radziłbym najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Niestety, ale może wystąpić konieczność zabiegowego usunięcia zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi