Gość Marek Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Od.około miesiąca zaczęło mnie boleć lewe jądro, teraz również boli i jest znacznie powiększone a przy dotyku odczuwam coś w rodzaju jakby znaczne pogrubienie wzdłuż jądra. Prawe jest normalne i nie boli. Ból nasila się podczas podniecenia przy stosunku. Wcześniej zauważyłem, że nasienie ma kolor ciemnoszary, jakby ropny. powiększenie jest znaczne ok 25%. Mam pytanie, mianowicie o czym może to świadzczyć . Oczywiście mam zamiar udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Trzeba na pewno w tej sprawie udać się pilnie do lekarza najlepiej urologa. takie objawy mogą świadczyć o stanie zapalnym jądra być może już nawet natury ropnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi