Gość Człowiek Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam, Mam dość wstydliwy problem. Mam 14 lat (2 klasa gimnazjum) i mój penis ma jedynie 6,5cm długości w czasie spoczynku i z 8,7cm we wzwodzie. Uważam, że to bardzo mało i to mnie trochę przeraża :/ Czy da się coś zrobić żeby mój penis zaczął szybciej rosnąć? Dodatkowe pytanie: Nie przeszedłem również jeszcze mutacji, mam w ogóle słabe owłosienie (pod pachą nawet zerowe :/). Co to oznacza? Czy to jakiś problem? Proszę o jak najszybszą pomoc. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Proszę zapoznać się z poniższym artykułem i postąpić wg. zaleceń. http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,177,opoznione-dojrzewanie-plciowe-u-chlopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mutacja pojawia sie miedzy 14 a 15rokiem zycia wiec sie nie martw moj koelga ma 15 i dopeiro ma mutacje.A z twoim penisem to nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fdhgdfh Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Po prostu dojrzewasz dosyć późno, nie martw się, to się zmieni za rok, dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .m/lnl*kn Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 dłużej będziesz młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SKINU Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 CZLOWIEKU DOPIERO DOJRZEWASZ WSZYSTKO SIE ZMIENI TWOJE CIALO PRZEJDZIE METAFORFOZE SIUSIAK CI UROŚNIE NAWET DO 15 CCM JĄDRA CI SIE POWIĘKSZA NAWET ZE DWA RAZY DOSTANIESZ OWŁOSIENIE NA SIUSIAKU I POD PAHAMI JEŚLI CIE MARTWI DUGOŚĆ TWOJEGO SIUSIAKA TO DAM CI RADE ĆWIĆZ GO ŚCIONGAJ SKURKE Z SIUSIAKA (TYLKO NIC NIE NA SILE ) DELIKATNIE NACIONGAJ W DUL JA TAK ROBILEM NIEWIEM ILE MÓJ SIUSIAK MA BO JESTEM OSOBA SŁABOWIDZĄCĄI SAM NIEZMIEŻE SOBIE SIUSIAKA BO NIEBENDE WIDZIAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 55 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby penisa http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi